Packrafting

Produktet blir brukt til sportsfiske, jakt, friluftsliv, padling, ekstremsport og turer i elver og bekker med full opppakning. Packrafting er en stadig mer populær villmarksaktivitet over hele verden. Den ekstremt solide konstruksjonen gjør at denne båten takler mye hardere påkjenninger enn noen annen oppblåsbar enmannsfarkost i verden. Vi garanterer at du vil bli sjokkert over hvor mye den tåler!

Les hva andre sier om båtene våre:

Monsen på villspor

Lars Monsen utfordres på det han kan best: Å overleve i villmarka. Det eneste han vet er oppdraget: Overlev, finn fram til målet innen fem dager, ellers blir du hentet ut. Episodebeskrivelse: Lars Monsen befinner seg langt utenfor komfortsonen når han tar av seg bindet foran øynene og må starte turen i det samme utstyret som fjellfolket brukte for over 100 år siden – og en packraft.

Finn ut mer

71 grader nord

Så var det duket for semifinale i 71 grader nord og fire deltakere skulle bli til tre. I semifinale opererte deltagerene som to lag med hver sin packraftingbåt. Det laget som kom først i mål var sikret en plass i finalen, mens det tapende laget måtte ut i en duell hvor det blir avgjort hvem som måtte reise hjem og hvem som ble den tredje og siste finalisten. Se hvordan det gikk.

Finn ut mer

Alt om fiske tester packrafting

«Genial Farkost» Sier Altomfiske og gir den 7 av 7 poeng når de konkluderer etter sin grundige test av våre båter. Det er ingen tvil om at den engasjerte gjengen ble imponert av sin erfaring med Pacraften. Det hjalp også på at de klarte å fange en sky rekordørret i et øde vann ved å bruke båten der trolig veldig få eller ingen har fisket før.

Finn ut mer

Test i bladet Villmarksliv

Bladet Villmarksliv har testet båten til strålende kritikker. De likte produktet så godt at de like godt kjøpte det. Testen tok for seg produktets egenskaper innen fiske og friluftsliv. Redaksjonen var ikke i tvil. Produktet er en vinner!

FInn ut mer

Test utført av fluefiske.net

En av de mest grundige testene av båten. De proffe gutta bak fluefiske.net testet båtene grundig gjennom en hel sesong. Resultatet består utelukkende av skryt: «Vi lot oss imponere av båtene, selv om vi begge anser oss selv som kresne storforlangende utstyrsbrukere. Vekta på båtene er så lav, og slitestyrken så høy, at de gir oss turmuligheter vi tidligere ikke hadde. Prisen syntes høy før testen, men i etterkant rynker vi ikke lenger på nesen av dette i like stor grad. Dette er ingen vanlig gummibåt!».

Finn ut mer

Storørret fra Packraft

Dag Kjelsås i villmarksliv ser ut til å være en flittig bruker av vår Packraft. Når han i tillegg får drømmefangst på sine turer regner vi med at det gir mersmak 🙂 Villmarksliv publiserte en omfattende artikkel om hvordan  beistet av en Ørret ble tatt med Alpacka. En av fordelene med denne båten er selvsagt at man kan nå fiskeplasser som ikke har blitt prøvd før. Der kan det ofte stå stor ørret :-).

FInn ut mer

Test i The New York Times

Reporterne fra New York Times fikk seg en stor aha-opplevelse da de testet våre båter. Resultatet kan du lese her. «The small rafts have seen a resurgence with outdoors fanatics. Competitors in adventure races have used them, since they are equally capable of handling rapids, ocean bays and long lake crossings. They can weigh as little as three pounds and are easily stowed in a backpack for transport on dry land.»

Finn ut mer

Test i Backpacking Magazine

Backpacking magazine gav produktet den svært eksklusive og prestisjefulle Backacker editors award. Dette er friluftslivleverandørenes Oscar! Den blir kun delt ut en gang i året. Det var denne tresten som gav produktet sitt internasjonale gjennombrudd.

FInn ut mer

Fjellforum.no

Mase har lagt inn en svært god omtale av vår båt på fjellforum.no . Han har testet båten grundig og det kommer også diverse innspill og reaksjoner etter hans innlegg. Dette er en mann som har skjønt hvordan disse båtene skal brukes! Hans spesialitet er turer i krevende elver og vassdrag nord i Sverige og Norge.

Finn ut mer

Test i Adrenaline.no

Lars Verket driver nettstedet Adrenaline.no. Han driver primært med havkajakk, men har nå begynnt å se på alternative farkoster. Det kan virke som at Lars har sett fordelene en Alpackaraft bringer med seg: » Den store fordelen til Alpacka er turer med mye bæring. Et par kilo tillegg er jo nesten ingenting, og der du kanskje ville gått flere ganger med kano/kajakk, slipper du nå unna med en tur! Tanken på flere kilometer bæring med kanskje hundrevis av høydemetre er svært avskrekkende med kano/kajakk».

FInn ut mer

Test i Fjellogfiske.no

Mase har lagt inn en svært god omtale av vår båt på fjellforum.no . Han har testet båten grundig og det kommer også diverse innspill og reaksjoner etter hans innlegg. Dette er en mann som har skjønt hvordan disse båtene skal brukes! Hans spesialitet er turer i krevende elver og vassdrag nord i Sverige og Norge.

Finn ut mer