Packrafting på Nordpolen

Gratulerer til, Børge Ousland og Mike Horn, for å ha gjennomført en imponerende reise over Nordpolen! Med seg på turen hadde de også med seg hver sin Alpackaraft, og etter å ha fulgt dem gjennom is, snø, vind og ekstreme temperaturer sier vi som Børge sa da de padlet over den siste råken – ALL TIME EPIC!

Se øyeblikket her: Ekstern lenke til VG.no

Packrafting

En packraft veier fra 1,56 kg og er resultat av mange års evolusjon og design gjort av folk som har levd i vann og elv året rundt.
Dette er ikke vanlige gummibåter. Packraftene våre tåler ekstremt mye juling og er laget av materialer som opprinnelig ble designet for romdrakter.

–30 %
kr14 990,00  kr10 493,00
–30 %
kr13 690,00  kr9 583,00
–30 %
kr19 900,00  kr13 930,00

Velg riktig packraft

En packraft er en supersolid båt som får plass i hånda di. Den letteste veier bare 1,56 kg. Alle båtene er konstruert i et supersolid materiale som gjør
at de tåler masse juling. Hovedforskjellen er utforming og formål. Skal du fiske, padle på tur eller bedrive ekstremsport?  Les om de ulike seriene her:

Alpacka
Alpackaraft
ALPACKA SERIEN (bestselgeren)

Alpacka serien fra Alpacka Raft er den ikoniske klassikeren og testvinneren av en packraft som har vært med oss i flere tiår som har fått utall oppgraderinger hver sesong. Den er kopiert av mange men ingen har klart å matche Alpackaraft sitt fokus på detaljer, materialkvalitet, sikkerhet og konstante forbedringer. Den består av tre ulike størrelser. Finn den som passer høyden din. OG: Om du bare skal ha én packraft – ja da er dette den!

Alpackaraft - den originale packraft produsenten

Alle våre Packrafts er av merket Alpackaraft, produsert i USA

Alpackaraft er det originale packraft-merket og selskapet er ofte forbundet med å være oppfinneren av kommersielt tilgjengelige packrafts. (NB; Se opp for kina-kopier som kan gå på sikkerheten løs). Med mer enn 20 års erfaring med produksjon av Packrafts, så har Alpackaraft full kontroll i alle ledd av produksjonen. Alle båter er håndlaget og blir testet og inspisert grundig før de sendes til kundene.

Alpackaraft tar sikkerheten til brukerne veldig seriøst. Dette er best illustrert ved at man ofte legger livet sitt i hendene på kvaliteten på produktet når man padler langt til sjøs, flere kilometer fra land. Ofte i iskaldt vann. Du må derfor aldri gå på kompromiss med kvalitet når du kjøper en packraft.

Båtene er laget av beste kvalitet finmasket nylon 66 som har fått et ekstremt slitesterkt lag av polyuretan. Denne materialkonstruksjonen er optimalisert for bruk i packrafts og svært viktig for å oppnå kombinasjonen av lav vekt og høy slitestyrke. Alpackaraft har det høyeste forholdet mellom styrke og vekt, samt det høyeste forholdet mellom slitestyrke og volum. Ingen andre packraft-merker har tilgang på dette unike materialet.

Grunnleggeren av Packrafting.com kjøpte sin første Alpackaraft i 2005. Den båten er fortsatt i bruk og har aldri hatt en lekkasje eller andre skader selv mange år senere og flere hundre turer i steinete elver, saltvann og innsjøer

Vi kan med sikkerhet si at Alpackaraft er packraftenes Rolls-Royce

Her finner du også årer som er spesialdesignet for Packrafting

Superlett og overlegen kvalitet i alle detaljer

Ekstrem robust high-count nylon 66 med det ypperste innen polyurethan coating er avgjørende for for hvor sterke materialene er og det er kun Alpacka raft som packraft produsent som har tilgang på disse ultrasterke materialene produsert i USA og originalt utviklet for forsvar og romfart. Packraftene våre har den høyeste rivstyrken, UV-beskyttelse og den lengste holdbarheten i bransjen. Vi har laget packrafter i nesten to tiår, og mange av de første båtene vi sendte tidlig 2000 holder fremdeles!

I tillegg til at materialene er svært slitesterke er de også svært lette. Den minste packraften vår – Scout – veier bare 1,56 kg, og den største tandempackraften veier under 6 kg. Uansett hvilken du velger er det enkelt å rulle sammen og lett å putte i sekken når du drar på tur. Fordelen er at du nesten ikke merker på sekken at du har med deg en båt når du er på tur. Styrke kontra vekt er ekstremt viktig i packrafting. Her ligger det mange års forsning bak for å komme frem til den optimale løsningen. 

Følg oss på Instagram

No images found.